Kom jij de Blauwe Kamer-redactie versterken?

Blauwe Kamer zoekt voor de vakredactie een redacteur met een stedenbouwkundige achtergrond. We zijn op zoek naar een kandidaat met een goed netwerk en een brede ervaring in de ruimtelijke inrichting, en die werkzaam is als stedenbouwkundige of stedenbouwkundig ontwerper.

 

De nieuwe collega denkt mee over de inhoud van de papieren nummers en de e-zines, geeft mede richting aan de voortdurende vernieuwing en de toekomst van Blauwe Kamer en schrijft met enige regelmaat zelf artikelen. Een vlotte schrijfstijl is gewenst en een goede omgang met sociale media vanzelfsprekend.

Sollicitaties kunnen per e-mail en voor 15 augustus worden gericht aan mark@blauwekamer.nl, o.v.v. ‘sollicitatie redacteur’. Bij voorkeur enkele recente artikelen van eigen hand bijvoegen.

 

Voor nadere inlichtingen kun je bellen met hoofdredacteur Mark Hendriks, 06 55570135.