Tune in voor de stand van het vak – Online presentatie Blauwe Kamer Jaarboek 2020

Dit jaar geen live-bijeenkomst, maar wel een digitale presentatie van het Blauwe Kamer Jaarboek 2020. Op vrijdagmiddag 18 december zijn we vanaf 16.00 uur online om het glas te heffen op de verschijning van alweer de zeventiende jaarboekeditie – met wederom het beste van de Nederlandse stedenbouw en landschapsarchitectuur.

 

Hoofdredacteur Mark Hendriks bespreekt met commissievoorzitter Jannemarie de Jonge niet alleen de selectie van 21 projecten, maar ook de boodschap die zij samen met commissieleden Elma van Boxel, Philomene van der Vliet, Henk Hartzema en Bianca Seekles heeft willen uitdragen. Daarnaast geven we het woord aan enkele ontwerpers die met een project in het jaarboek staan. 

De eerste exemplaren worden ‘uitgereikt’ aan de voorzitters van de NVTL en de BNSP Ben Kuipers en Stefan Bödecker. 

 

We zijn van plan om het Blauwe Kamer Jaarboek 2020 in het voorjaar alsnog live te presenteren – en wel op het NRE-terrein in Eindhoven. 

 

Wil je deelnemen? Klik hier om op vrijdagmiddag 18 december om 16.00 deel te nemen aan de online bijeenkomst.