Blauwe Kamer is op zoek naar een webredacteur


Als Blauwe Kamer willen we de online positie van ons tijdschrift versterken en uitbreiden. Daarom zoeken wij een enthousiaste webredacteur die een belangrijke bijdrage levert aan de vernieuwing van de website blauwekamer.nl en het beheer van onze socialemediakanalen. 

 

Je denkt mee over de socialemediakoers voor Blauwe Kamer en zorgt bijvoorbeeld voor debat op LinkedIn, actueel nieuws op Twitter en inspirerende beelden op Instagram. Daarbij heb je oog voor actuele ontwikkelingen en de inhoud van de papieren tijdschriftnummers en e-zines. Het is immers van belang dat onze producten en (online) kanalen op elkaar aansluiten en elkaar versterken.

Als webredacteur heb je een duidelijke visie op wat onze website moet uitstralen, welke functies noodzakelijk zijn en hoe we de website actueel, aansprekend en dynamisch houden. Je hebt een belangrijke taak om die visie ook mee werkelijkheid maken.

 

Als webredacteur ben je volwaardig lid van de vakredactie – waaronder het bijwonen van redactievergaderingen. Voor deze functie zijn, naast online ervaring en expertise, een vlotte pen, een journalistieke bril en kennis van de vakgebieden stedenbouw en landschapsarchitectuur gewenst.

 

De tijdsbelasting bedraagt zo’n 2 tot 4 uur per week. De precieze tijdsbesteding en de vergoeding zijn in nader overleg.

 

 

Reageren? Stuur voor 1 april een korte motivatie en je CV naar hoofdredacteur Mark Hendriks, mark@blauwekamer.nl