Kom werken bij Blauwe Kamer!

Als redactie zijn we op zoek naar een onlineredacteur. De voornaamste opdracht is om de online positie en profilering van het tijdschrift te versterken en uit te breiden. Een belangrijke taak ligt dan ook in het beheer van onze socialemediakanalen, zoals LinkedIn (debat) en Instagram (inspiratie). Daarnaast denk je mee over de koers en invulling van de website blauwekamer.nl. Een belangrijk aspect is hoe de verschillende producten en kanalen elkaar versterken.

 

De onlineredacteur is een volwaardig lid van de vakredactie. Dit betekent onder meer het bijwonen van redactievergaderingen en het meedenken over de algemene koers van Blauwe Kamer. Voor deze functie zijn naast online ervaring en expertise, een vlotte pen, een journalistieke bril en kennis van de vakgebieden stedenbouw en landschapsarchitectuur gewenst.

 

Urenbelasting: de geschatte inzet is circa 50 uur per drie maanden. Vergoeding is in nader overleg. Lijkt dit je wat en wil je reageren? Stuur voor 1 augustus een korte motivatie en je CV naar hoofdredacteur Mark Hendriks, mark@blauwekamer.nl