Blauwe Kamer over energie gepresenteerd

Op de Landschapstriënnale in de Haarlemmermeer is vorige week het septembernummer van Blauwe Kamer gepresenteerd. Gasthoofdredacteur Dirk Sijmons reikte de eerste exemplaren uit aan rijksadviseurs Daan Zandbelt en Berno Strootman.

Het nummer bevat een door Sijmons samengesteld dossier over energie, ruimte en ontwerp. Hierin onder meer een interview met de voorzitter van het nationale Energieakkoord, Ed Nijpels en een reportage door Tijs van den Boomen over de gevolgen van de energietransitie voor mobiliteit en stedelijke ontwikkeling.

De presentatie van Blauwe Kamer vond plaats tijdens een congres over energie en ruimte. Deze bijeenkomst was onder meer naar aanleiding van de verschijning van het mede door Dirk Sijmons opgestelde Nationaal Perspectief Energie en Ruimte.

 

Benieuwd naar dit nummer? Word abonnee of bestel hier een los exemplaar