Jaarboek Landschapsarchitectuur en stedenbouw in Nederland 2024


In het Jaarboek staan de beste projecten uit de Nederlandse stedenbouw en landschapsarchitectuur. Ontwerpers en opdrachtgevers kunnen hun plannen, projecten en studies insturen voor de editie van 2024.

De selectiecommissie bestaat dit jaar uit voorzitter Yttje Feddes, stedenbouwkundige Endry van Velzen, landschapsarchitect David Kloet, projectontwikkelaar Eva Hekkenberg en stedenbouwkundige Anne Loes Nillesen.

 

Schrijf je projecten hieronder in – graag voor elk project het formulier invullen. De formulieren dienen voor of op 23 april 2024 binnen te zijn. Lees hiernaast de voorwaarden voor deelname.

De inzending(en) zelf ontvangen we graag in print (in vijfvoud) per post en als pdf via jaarboek@blauwekamer.nl.

 

Het inschrijfgeld bedraagt 72,50 euro (excl. btw). Voor elke volgende inzending wordt 49,50 euro (excl. btw) in rekening gebracht. Het inschrijfgeld kun je hier voldoen.

Download
Voorwaarden Jaarboek 2024.doc
Microsoft Word document 28.5 KB

Het tweetalige Jaarboek verschijnt in december als zelfstandige boekhandelseditie en als onderdeel van het winternummer van Blauwe Kamer.  Voor vragen over inzenden en voorwaarden, bel met Uitgeverij Blauwdruk (Djuna Spreksel of Ettie Edens 0317-425890, Harry Harsema 06-51290704) of mail naar jaarboek@blauwekamer.nlVoer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.