Voor in de agenda: afstudeerders in gesprek op 12 oktober

Het septembernummer van Blauwe Kamer staat in het teken van het beste afstudeerwerk in de stedenbouw en landschapsarchitectuur. Dit vieren we op 12 oktober vanaf 15.00 uur met een speciale bijeenkomst in Tilburg. In het bijzijn van een van de rijksadviseurs gaat de nieuwe generatie ontwerpers in gesprek over hun afstudeerproject. Wat zijn actuele opgaven? Welke methodiek is gehanteerd? Hoe zien zij de toekomst van het vak?

Meer informatie volgt spoedig, maar reserveer 12 oktober nu al in je agenda.

 

De bijeenkomst wordt gehost door Fontys Academy of Architecture and Urbanism en is een samenwerking van Blauwe Kamer, Jong BNSP en NVTL.

In het septembernummer staan de beste afstudeerprojecten van de Academie van Bouwkunst Amsterdam, de Rotterdamse Academie van Bouwkunst, Wageningen University, Technische Universiteit Eindhoven, Technische Universiteit Delft, HAS Den Bosch, Hogeschool Van Hall Larenstein, Saxion University of Applied Sciences, NHTV Internationaal Hoger Onderwijs Breda en Fontys Academy of Architecture & Urbanism.

 

Deelname is gratis, aanmelden is verplicht.