Afstudeerders in gesprek op 12 oktober

Het septembernummer van Blauwe Kamer staat in het teken van het beste afstudeerwerk in de stedenbouw en landschapsarchitectuur. Samen met de NVTL en Jong BNSP organiseren we hierover op 12 oktober met een speciale bijeenkomst bij de Fontys Academy of Architecture & Urbanism in Tilburg. Onder leiding van moderator Bart Cosijn gaat de nieuwe generatie ontwerpers in gesprek over hun afstudeerproject. Wat zijn de actuele opgaven? Welke methodiek is gehanteerd? Hoe zien zij de toekomst van het vak?

Daarnaast hebben 60 vakgenoten  het afstudeerwerk bestudeerd en hun stem uitgebracht. Op 12 oktober maakt rijksadviseur Berno Strootman bekend welke masterstudent en welke bachelorstudent  er met de eerste prijs vandoor gaan.

 

Datum 12 oktober 2018

Aanvang 16.00

Borrel vanaf 18.00

Locatie Fontys Academy of Architecture and Urbanism, Zwijsenplein 1, Tilburg

Deelname is gratis, meld je hier aan.

 

In het septembernummer staan de beste afstudeerprojecten van de Academie van Bouwkunst Amsterdam, de Rotterdamse Academie van Bouwkunst, Wageningen University, Technische Universiteit Eindhoven, Technische Universiteit Delft, HAS Den Bosch, Hogeschool Van Hall Larenstein, Saxion University of Applied Sciences, NHTV Internationaal Hoger Onderwijs Breda en Fontys Academy of Architecture & Urbanism.