Het eerste e-zine van 2019 – volledig vernieuwd, nog steeds actueel

De schaapskooi in het Drentse natuurgebied Bargerveen. Foto: Marieke Kijk in de Vegte

 

Vandaag verschijnt het eerste e-zine van 2019. We hebben de uitgave flink opgefrist, met meer mogelijkheden tot doorklikken, nieuwe rubrieken en een update van de vormgeving (zoals een moderne letter en nieuwe widgets). De nadruk is nog meer op het visuele aspect te komen liggen, door teksten kort te houden en meer beeldelementen toe te voegen. In plaats van één film bieden we voortaan meer video’s aan – in deze editie onder andere een film over de nieuwe LocHal in Tilburg en een video-impressie van de heringerichte Roosendaalse Vliet. Daarnaast een fotoreportage over een door Daad Architecten ontworpen schaapskooi in Drenthe, een landschappelijk crematorium in Aalst en een kijkje in het kantoor van Buro Harro. Tot slot 'Post uit België' van onze correspondent Evelien Pieters.