Tweede editie 'Afstudeerders in debat' op 2 november

Afstudeerders in gesprek tijdens de eerste editie in 2018.

 

Zoals elk jaar staat het septembernummer van Blauwe Kamer in het teken van het beste afstudeerwerk in de stedenbouw en landschapsarchitectuur. Dit vieren we met een speciale bijeenkomst op 2 november bij de Academie van Bouwkunst in Amsterdam.

Onder leiding van Bart Cosijn gaat de nieuwe generatie ontwerpers in gesprek over hun afstudeerproject. Wat zijn de actuele opgaven? Welke methodiek is gehanteerd? Hoe zien zij de toekomst van het vak?

Ook die middag: de feestelijke uitreiking van de KuiperCompagnons Afstudeerprijs voor het beste project van een master- en van een bachelorstudent.

 

Meer informatie volgt spoedig, maar noteer 2 november (van 15.00 t/m 18.00) nu al in je agenda. Aanmelden via info@blauwekamer.nl

 

De bijeenkomst wordt gehost door de Academie van Bouwkunst in Amsterdam (als onderdeel van de jaarlijkse Graduation Show), en is een samenwerking van Blauwe Kamer, KuiperCompagnons, Jong BNSP en NVTL. Het septembernummer toont afstudeerprojecten van de Academie van Bouwkunst Amsterdam, de Rotterdamse Academie van Bouwkunst, Wageningen University, Technische Universiteit Delft, Technische Universiteit Eindhoven, HAS Den Bosch, Hogeschool Van Hall Larenstein, Saxion University of Applied Sciences, Breda University of Applied Sciences en Fontys Academy of Architecture & Urbanism.