Nieuwe redacteur: Hannah Schubert

De redactie van Blauwe Kamer breidt uit. Vanaf nu versterkt landschapsarchitect Hannah Schubert het team. Zij staat met beide benen in het vakgebied dankzij haar ervaring bij bureaus als Copijn, Karres en Brands, Carve en momenteel Bureau B+B.

 

Hannah studeerde planologie aan de UvA, Urban Planning in Newcastle en later landschapsarchitectuur aan de Amsterdamse Academie van Bouwkunst, waar zij cum laude afstudeerde met haar project ‘Tweede Natuur’, over natuurlijke transformatie als alternatief voor sloop.

 

Publiceren is Hannah met de paplepel ingegeven; beide ouders maken kinderboeken. Ze schreef in het verleden al voor de Blauwe Kamer, A10 en andere vakmedia. Als vakredacteur voor de Blauwe Kamer wil Hannah haar dagelijkse ontwerppraktijk aanvullen met de meer reflectieve kant van het schrijven.